Servicii

Firma noastră asigură la prețuri avantajoase, servicii profesioniste și de calitate de administrare a asociațiilor de proprietari.

Oferim atât servicii complete, cât și parțiale (administrare financiar-contabilă, administrare tehnică, întocmire state de salarii și depunerea declarațiilor fiscale, asistenţă la înfiinţarea asociaţiilor de proprietari, etc.) în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Administrarea financiar – contabilă este perfect transparentă, realizată cu program de specialitate, reprezentanții asociațiilor de proprietari/proprietarii putând primii pe mail informații despre cotele de întreținere, modul de calcul a acestora în care se prezintă sumele aferente facturilor ce intră la repartizare în vederea determinării cotelor de întreținere, informații detaliate cu privire la fiecare apartament, respectiv scară de bloc.

Servicii de administrare financiară

Servicii de administrare tehnică

Consultanță și asistență în constituirea asociațiilor de proprietari

Întocmirea ștatelor de plată și depunerea declarațiilor fiscale

 

Pentru a obtine o oferta personalizată te rugăm să ne contactezi și, cu siguranță, urmare a discuțiilor vei primi cea mai bună ofertă de pe piață, în concordanță cu nevoile individuale.

Alternative dissertationauthors.com uses still another perspective on value-added models and their potential uses and misuses is provided by an article scheduled to appear in the june issue of the peer-refereed economics of education review.